Cuțite pentru Pește [Sushi]

Hikari Knife oferă o selecție premium de cuțite japoneze pentru sushi, inclusiv cuțitele Sujihiki și Yanagiba, realizate cu măiestrie din materiale de înaltă calitate, precum oțelul Damasc și VG-10. Cu lame lungi și subțiri, aceste cuțite de pește sunt perfecte pentru felierea sushi-ului sau sashimi-ului, asigurând tăieturi fine și precise și o dezosare ușoară, cu o durabilitate excepțională.

Filtre

Filtre
Sortează după:

3 produse

Economisește 150,00 lei
Cuțit de tranșat / filetat (Sujihiki) pentru Carne, Sushi și Sashimi – Stil japonez, Lamă Oțel Inoxidabil, Mâner Lemn de MăslinStainless steam japanese knife for professional
Economisește 125,00 lei
Cuțit de Sushi (Yanagiba), Hikari - Otel Carbon și Damasc, Maner Albastru Pakkawood, Prepararea Cărnii CrudeCuțit de Sushi (Yanagiba), Hikari - Otel Carbon și Damasc, Maner Albastru Pakkawood, Prepararea Cărnii Crude
Economisește 130,00 lei
Cuțit de Tranșat / Sushi, Hikari - Lama Oțel Damasc, Mâner Pakkawood, pentru Feliere și Tranșare Carne sau Pește (Sujihiki) Cuțit de Tranșat / Sushi, Hikari - Lama Oțel Damasc, Mâner Pakkawood, pentru Feliere și Tranșare Carne sau Pește (Sujihiki)