![Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]](http://hikariknife.ro/cdn/shop/collections/fish.jpg?v=1717845036&width=900)
Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]
Cuțitele Sujihiki ("Tăietor de carne") și Yanagiba ("Lama frunzei de salcie") sunt cuțite japoneze premium, perfecte pentru sushi, sashimi și felierea precisă a cărnii. Lamele lor lungi și înguste permit tăieturi ultra-subțiri și precise, fiind ideale pentru filetatul peștelui crud, cărnii de vită sau curcanului. Lungimea extinsă a lamei previne ruperea și asigură astfel o feliere precisă și curată. Realizate din oțel de înaltă calitate, aceste cuțite oferă tăiș excepțional de ascuțit, durabilitate și rezistență la coroziune, fiind ideale pentru bucătari profesioniști și pasionați de sushi.
Filtre
Filtre
3 produse
Cuțit de tranșat / Cuțit de filetat (Sujihiki) pentru Carne, Sushi și Sashimi – Stil japonez, lamă din oțel inoxidabil și mâner din lemn de măslin
Preț redus304,99 lei
Preț normal424,99 lei
Yanagiba Otel Inoxidabil Carbon Martensitic Damasc, Maner Albastru Pakkawood 27 cm
Preț redus589,99 lei
Preț normal699,99 lei
Sujihiki Otel Inoxidabil Carbon Martensitic Damasc, Maner Albastru Pakkawood 27 cm
Preț redus589,99 lei
Preț normal699,99 lei