Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Cuțitele Sujihiki ("Tăietor de carne") și Yanagiba ("Lama frunzei de salcie") sunt cuțite japoneze premium, perfecte pentru sushi, sashimi și felierea precisă a cărnii. Lamele lor lungi și înguste permit tăieturi ultra-subțiri și precise, fiind ideale pentru filetatul peștelui crud, cărnii de vită sau curcanului. Lungimea extinsă a lamei previne ruperea și asigură astfel o feliere precisă și curată. Realizate din oțel de înaltă calitate, aceste cuțite oferă tăiș excepțional de ascuțit, durabilitate și rezistență la coroziune, fiind ideale pentru bucătari profesioniști și pasionați de sushi.

Filtre

Filtre
Sortează după:

3 produse

Economisește 150,00 lei
Sujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - HikariSujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - Hikari
Economisește 125,00 lei
Hikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - HikariHikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - Hikari
Economisește 130,00 lei
Hikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - HikariHikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - Hikari