Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Cuțitele Sujihiki ("Tăietor de carne") și Yanagiba ("Lama frunzei de salcie") sunt cuțite japoneze premium, perfecte pentru sushi, sashimi și felierea precisă a cărnii. Lamele lor lungi și înguste permit tăieturi ultra-subțiri și precise, fiind ideale pentru filetatul peștelui crud, cărnii de vită sau curcanului. Lungimea extinsă a lamei previne ruperea și asigură astfel o feliere precisă și curată. Realizate din oțel de înaltă calitate, aceste cuțite oferă tăiș excepțional de ascuțit, durabilitate și rezistență la coroziune, fiind ideale pentru bucătari profesioniști și pasionați de sushi.

Filtre

Filtre
Sortează după:

3 produse

Economisește 120,00 lei
Cuțit de tranșat / Cuțit de filetat (Sujihiki) pentru Carne, Sushi și Sashimi – Stil japonez, lamă din oțel inoxidabil și mâner din lemn de măslinStainless steam japanese knife for professional
Economisește 110,00 lei
Yanagiba Otel Inoxidabil Carbon Martensitic Damasc, Maner Albastru Pakkawood 27 cmYanagiba Otel Inoxidabil Carbon Martensitic Damasc, Maner Albastru Pakkawood 27 cm
Economisește 110,00 lei
Sujihiki Otel Inoxidabil Carbon Martensitic Damasc, Maner Albastru Pakkawood 27 cmSujihiki Otel Inoxidabil Carbon Martensitic Damasc, Maner Albastru Pakkawood 27 cm