Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Cuțitele Sujihiki ("Tăietor de carne") și Yanagiba ("Lama frunzei de salcie") sunt cuțite japoneze premium, perfecte pentru sushi, sashimi și felierea precisă a cărnii. Lamele lor lungi și înguste permit tăieturi ultra-subțiri și precise, fiind ideale pentru filetatul peștelui crud, cărnii de vită sau curcanului. Lungimea extinsă a lamei previne ruperea și asigură astfel o feliere precisă și curată. Realizate din oțel de înaltă calitate, aceste cuțite oferă tăiș excepțional de ascuțit, durabilitate și rezistență la coroziune, fiind ideale pentru bucătari profesioniști și pasionați de sushi.

Filtre

Filtre
Sortează după:

3 produse

Economisește 150,00 lei
Cuțit de tranșat / filetat (Sujihiki) pentru Carne, Sushi și Sashimi – Stil japonez, Lamă Oțel Inoxidabil, Mâner Lemn de MăslinStainless steam japanese knife for professional
Economisește 125,00 lei
Cuțit de Sushi (Yanagiba), Hikari - Otel Carbon și Damasc, Maner Albastru Pakkawood, Prepararea Cărnii CrudeCuțit de Sushi (Yanagiba), Hikari - Otel Carbon și Damasc, Maner Albastru Pakkawood, Prepararea Cărnii Crude
Economisește 130,00 lei
Cuțit de Tranșat / Sushi, Hikari - Lama Oțel Damasc, Mâner Pakkawood, pentru Feliere și Tranșare Carne sau Pește (Sujihiki) Cuțit de Tranșat / Sushi, Hikari - Lama Oțel Damasc, Mâner Pakkawood, pentru Feliere și Tranșare Carne sau Pește (Sujihiki)